Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu YRV 2001 tot 2007

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu YRV 2001 tot 2007:

Daihatsu YRV

De Daihatsu YRV is een mini MPV van Daihatsu. De YRV is afgeleid van de eerste generatie Daihatsu Sirion. De naam YRV (ook wel Young RV) is een afkorting voor Young Recreational Vehicle. De productieversie kwam begin 2001 beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt met twee verschillende benzinemotoren: een 1.0-driecilinder (58 pk) en een 1.3-viercilinder (87 pk). De productie werd in 2005 gestaakt, maar de YRV werd in Nederland nog tot 2006 geleverd. De opvolger van de YRV was de Materia. Concurrenten van de Daihatsu YRV zijn onder andere de Citroën C3, Fiat Punto, Hyundai Getz, Suzuki Ignis en de Toyota Yaris Verso.


Daihatsu YRV

Velgen en banden voor Daihatsu YRV

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu YRV, zoals de CMS 16S rac.silv (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 15 en 16. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu YRV.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu YRV lichtmetalen velgen online bestellenCMS 16s

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.