Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dodge Avenger 2007 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Dodge Avenger 2007 tot 2010:

Dodge Avenger

Dodge Avenger is de naam van drie verschillende automodellen van het Amerikaanse merk Dodge. De Dodge Avenger coupé, gebouwd van 1995 tot 2000, de Dodge Avenger Concept, getoond op de North American Inteational Auto Show in 2003, de Dodge Avenger sedan, gepland in januari 2007 voor modeljaar 2008. De naam Avenger stamt af van de Hillman Avenger. Hillman behoorde tot de Britse Rootes Group die in Chryslers bezit was. Opvolger van de Avenger was de Dodge Stratus.


Dodge Avenger

Velgen en banden voor Dodge Avenger

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dodge Avenger, zoals de Rondell 0029 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 17, 18 en 19. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Dodge Avenger.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Dodge Avenger lichtmetalen velgen online bestellenRondell 029

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.