Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dodge Journey 2008 tot 2011

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Dodge Journey 2008 tot 2011:

Dodge Jouey

De Dodge Jouey is een wagen geproduceerd door de Amerikaanse autofabrikant Chrysler en verkocht onder de merknaam Dodge. Op de Europese markt neemt de Jouey het over van de Chrysler Voyager. Sinds 2011 wordt de Dodge Jouey niet meer nieuw geleverd op de Nederlandse markt. Dodge en Chrysler zijn inmiddels overgenomen door Fiat. Dit resulteert in een nieuwe Fiat gebaseerd op de Dodge Jouey. Deze nieuwe Fiat draagt de naam Fiat Freemont. De Fiat Freemont en de Dodge Jouey zijn beide te krijgen met maximaal zeven zitplaatsen (zevenzitter).

Benzine uitvoeringen:
Dodge Jouey 2.4 met 175 pk
Dodge Jouey 2.7 V6 met 185 pk 
Dodge Jouey 3.5 V6 met 235 pk (niet voor Europa)

Diesel uitvoering:
Dodge Jouey 2.0 CRD met 140 pk (alleen voor Europa)


Dodge Jouey

Velgen en banden voor Dodge Jouey

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dodge Jouey, zoals de Radius R15 TC (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 17 t/m 20. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Dodge Jouey.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Dodge Jouey lichtmetalen velgen online bestellenRadius R15

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.