Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dodge Nitro 2007 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Dodge Nitro 2007 tot 2010:

Dodge Nitro

De Dodge Nitro is een compacte SUV van het Amerikaanse automerk Dodge. Het model werd in 2007 ge├â┬»ntroduceerd op de autosalon van Chicago. De productie van de Dodge Nitro startte daar in augustus 2006. Begin 2007 kwam de Nitro ook op de Europese markt. De Dodge Nitro heeft achterwielaandrijving met inschakelbare vierwielaandrijving als optie.
Vergelijkbare modellen zijn onder andere de Honda CR-V, Land Rover Freelander, Suzuki Grand Vitara en de Toyota RAV4. 


Dodge Nitro

Velgen en banden voor Dodge Nitro

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dodge Nitro, zoals de Extreme X90 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 13, 14 en 15. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Dodge Nitro.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Dodge Nitro lichtmetalen velgen online bestellenExtreme X90

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.