Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Doblo 2000 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Doblo 2000 tot 2010:

Fiat Dobl�

De Fiat Dobl� is een bestelbus van Fiat. De Dobl� heeft 2-7 zitplaatsen. De eerste generatie kwam in 2001 op de markt in drie varianten, S, SX en ELX. kort daarop kwam ook een gesloten bestelbusvariant in omloop. In 2004 volgde een 7-zits familiale uitvoering die als Dobl� Family verkocht werd. In 2005 volgde een facelift waarbij de voorkant onder handen genomen werd.


Fiat Dobl�

Velgen en banden voor Fiat Dobl�

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Dobl�, zoals de Meteor 272/953 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Dobl�.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Dobl� lichtmetalen velgen online bestellenMeteor 272

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.