Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Doblo 2000 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Doblo 2000 tot 2010:

Fiat Doblò

De Fiat Doblò is een bestelbus van Fiat. De Doblò heeft 2-7 zitplaatsen. De eerste generatie kwam in 2001 op de markt in drie varianten, S, SX en ELX. kort daarop kwam ook een gesloten bestelbusvariant in omloop. In 2004 volgde een 7-zits familiale uitvoering die als Doblò Family verkocht werd. In 2005 volgde een facelift waarbij de voorkant onder handen genomen werd.


Fiat Doblò

Velgen en banden voor Fiat Doblò

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Doblò, zoals de Meteor 272/953 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Doblò.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Doblò lichtmetalen velgen online bestellenMeteor 272

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.