Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat doblo 2010 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat doblo 2010 tot nu:

Fiat Doblò

De Fiat Doblò is een bestelbus van Fiat. De tweede generatie werd in 2010 geïntroduceerd. De Doblò wordt ook middels badge-engineering als Opel Combo verkocht; daaaast is voorzien dat het model op de Noord-Amerikaanse markt als Dodge Doblo verkocht zal worden.


Fiat Doblò

Velgen en banden voor Fiat Doblo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Doblo, zoals de Bellini Aztec Pol/Roma (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Doblo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Doblo lichtmetalen velgen online bestellenBellini Aztec

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.