Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Marea - Weekend 96-02

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Marea - Weekend 96-02:

Fiat Marea

In 1996 introduceerde Fiat de Fiat Marea, de opvolger van de Fiat Tempra. Het model werd gelijk als berlina (sedan) en als Weekend (stationwagon) op de markt gebracht. De Marea was de enige Fiat die leverbaar was met vijfcilinder diesel, de 2.4 TD met 125 pk en 250 Nm. De Marea Weekend werd opgevolgd door de Fiat Stilo Multi Wagon. De Marea berlina uiteindelijk door de Fiat Linea. In 2007 liep de productie van de Marea dan eindelijk ten einde. Concurrenten van de Marea waren de Volkswagen Jetta, Opel Astra, Citroën Xsara, Renault Mégane, Peugeot 306 en de Volvo S40/V40.


Fiat Marea

Velgen en banden voor Fiat Marea

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Marea , zoals de CMS C19 silver (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Marea .

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Marea lichtmetalen velgen online bestellencms c19

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.