Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Multipla 99-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Multipla 99-nu:

Fiat Multipla

De Fiat Multipla is een automodel van de Italiaanse fabrikant Fiat, en behoort tot de zogenaamde MPV's (Multi-purpose vehicle). De Multipla wordt geproduceerd sinds 1998. Naast de bijzondere vormgeving is de indeling van de auto afwijkend. De kracht van de Fiat badge betekende dat de Multipla een instant hit werd bij Italiaanse kopers, maar de styling zorgde ervoor dat de verkoop elders minder succesvol waren. Dit leidde uiteindelijk tot de prijs van 'Lelijkste auto' in de 1999 Top Gear Awards. In 2004 is de Multipla gefacelift waarbij onder andere de spraakmakende neus werd gladgestreken en ook aan de achterzijde vonden wijzigingen plaats. De Fiat was hierdoor wat minder extravagant. Vanaf maart 2007 wordt de Multipla officieel niet langer meer geleverd via de importeur in Nederland.


Fiat Multipla

Velgen en banden voor Fiat Multipla

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Multipla, zoals de Lenso VR+ (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Multipla.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Multipla lichtmetalen velgen online bestellenlenso vr+

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.