Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Panda 2004 tot 2012

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Panda 2004 tot 2012:

Fiat Panda

De Fiat Panda is een compact automodel van autofabrikant Fiat. Waarschijnlijk heeft deze auto in 1980 het nieuwe marktsegment stadswagen gecreëerd. De eerste generatie van het model bleef met minimale wijzigingen tot 2003 in productie. De tweede generatie, die vaak de nieuwe Panda wordt genoemd, werd in 2004 Auto van het jaar. De Panda was bedoeld als kleine, modee, eenvoudige en functionele auto. De eerste generatie van Fiat Panda was een absoluut verkoopsucces: in totaal werden meer als 4 miljoen stuks verkocht. 

Fiat presenteerde de derde generatie van de Panda op de Frankfurt Motor Show in september 2011. De nieuwe Panda is gebaseerd op het platform van de Fiat 500. In 2011 waren reeds van alle modellen Panda's meer dan 6,4 miljoen wagens afgeleverd. De tweede generatie van de Panda blijft naast de nieuwe generatie bestaan onder de naam Classic.


Fiat Panda

Velgen en banden voor Fiat Panda

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Panda, zoals de Borbet LV4 zwart (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 13 t/m 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Panda.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Panda lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.