Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford C max

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford C max:

Ford C-Max

De Ford C-Max is een compacte MPV, die door Ford ontworpen is voor de Europese markt en gebouwd wordt sinds 2003. Het is de MPV uitvoering van de Ford Focus. In 2006, tijdens de Bologna Motor Show toonde Ford een facelift van het model en werd de naam gewijzigd van Ford Focus C-Max, naar Ford C-Max. In september 2009, tijdens de IAA in Frankfurt onthulde Ford de volgende generatie van de C-Max

De Ford C-MAX is in 2012 verkozen tot de ANWB Gezinsauto van het Jaar. De lovende jurywaardering kwam niet alleen van experts, ook leden van de ANWB spraken hun voorkeur uit voor de C-MAX. De toekenning van deze prestigieuze titel, die in 2012 voor de veertiende keer werd uitgereikt, heeft de Ford C-MAX vooral te danken aan het rijgemak en de ruime en praktische inrichting van het interieur. 


Ford Focus C-MAX

Velgen en banden voor Ford C-Max

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford C-Max, zoals de Xtreme X-zero (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford C-Max.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford C-Max lichtmetalen velgen online bestellenxtreme x-zero

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.