Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford F-150

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford F-150:

Ford F-150

De Ford F-Series is een reeks pick-up trucks van het Amerikaanse autoconce Ford die reeds sinds 1948 geproduceerd worden. De meest populaire variant uit de reeks is de F-150. De F-Series is de best verkochte auto in de Verenigde Staten en de op één na best verkochte auto ter wereld. Analisten schatten dat de F-Series alleen al instaat voor de helft van Ford winst de laatste jaren. In 1976 kwam de F-150 op de markt. Ook in 1978 werd de F-Series voor het eerst de best verkochte auto in de Verenigde Staten, en die positie behoudt het model nog steeds. In 2009 verscheen de twaalfde generatie voor het eerst op de markt en wordt tot op heden verkocht.


Ford F-150

Velgen en banden voor Ford F-150

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford F-150, zoals de Effezeta 1011 Chrome (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 19 en 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford F-150.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford F-150 lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.