Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Fiesta 2002 tot mei-17

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Fiesta 2002 tot mei-17:

Ford Fiesta

De Ford Fiesta is een middelgrote wagen uit de compacte klasse van het Amerikaanse automerk Ford. In 1976 introduceerde Ford de Fiesta als nieuw model in de compacte klasse. Het was een auto die niet al te duur was, en toch goede rijeigenschappen had. Met de introductie van de nieuwe Ford Focus in 1999 raakte de Fiesta achterhaald. Voor Ford werd het tijd om het model 1996 van een nieuw front te voorzien om de verkopen weer iets op te krikken. Het front was enigszins gebaseerd op het front van de nieuwe Focus. Inmiddels produceert Ford al de zesde generatie van de Fiesta. Deze is groter geworden en vooral luxueuzer.


Ford Fiesta

Velgen en banden voor Ford Fiesta

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Fiesta, zoals de TSR Druids (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Fiesta.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Fiesta lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.