Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Focus 2011 tot 2018

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Focus 2011 tot 2018:

Ford Focus

De Ford Focus is een compacte middenklasseauto gemaakt door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Focus is een model dat op bijna alle markten waar Ford actief is wordt verkocht. De Focus werd in 1998 op de markt gebracht in Europa, en is vanaf 2000 verkrijgbaar in Noord-Amerika. In 2001 en 2002 en 2012 was de Focus de best verkochte auto ter wereld. De Focus wordt geleverd met een motorvermogen variërend van 80-305 pk.


Ford Focus

Velgen en banden voor Ford Focus

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Focus, zoals de CWE Zilver 16040 c-f-p (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Focus.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Focus lichtmetalen velgen online bestellencwe zilver

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.