Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Galaxy tot 06

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Galaxy tot 06:

Ford Galaxy

De Ford Galaxy is een MPV van de Amerikaanse autobouwer Ford. De auto is in drie generaties op de markt gekomen. De eerste generatie werd geïntroduceerd in 1996 en werd samen met Volkswagen ontwikkeld, daarom zijn de Ford Galaxy, de Volkswagen Sharan en de Seat Alhambra nagenoeg identiek. Onderhuids zijn de auto's exact hetzelfde, maar aan het exterieur zitten wel verschillen. 


Ford Galaxy

Velgen en banden voor Ford Galaxy

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Galaxy, zoals de MIM Monza mat zwart (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Galaxy.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Galaxy lichtmetalen velgen online bestellenmim monza

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.