Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford ka v.a 2008 to 2016

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford ka v.a 2008 to 2016:

Ford Ka

De Ford Ka is een stadsauto van de Amerikaanse autofabrikant Ford. Regelmatig worden er "special editions" uitgegeven, dit zijn dan aangeklede Ka's die met een gimmick als een kunstwerk verkocht worden. Bovendien stond de Ford Ka in 1997 op nr. 2 van de Auto van het jaarlijst. In 2003 kwamen er twee speciale edities op de markt: de SportKa en de StreetKa. De StreetKa is een cabrioletuitvoering van de normale Ka, die alweer uit productie is, nadat er 300 van verkocht zijn in Nederland. De tweede generatie Ford Ka is in 2008 op de markt verschenen. Dit model is qua uiterlijk ontworpen naar het zogeheten Kinetic Design wat Ford ook al heeft gebruikt op de nieuwe Ford Fiesta en de Ford Mondeo. Het nieuwe model is ontwikkeld in samenwerking met Fiat


Ford Ka

Velgen en banden voor Ford Ka

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Ka, zoals de Drag Racing 391 BPR (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Ka.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Ka lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.