Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Mondeo 2000-2006

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Mondeo 2000-2006:

Ford Mondeo

De Ford Mondeo is van oorsprong een middenklasse automodel van de Europese tak van de Amerikaanse autofabrikant Ford. De opeenvolgende generaties zijn echter dermate gegroeid dat de auto inmiddels dezelfde afmetingen heeft als destijds de Ford Scorpio, die tot de hogere middenklasse wordt gerekend. De Mondeo werd in maart 1993 op de markt gebracht als opvolger van de Ford Sierra. De naam "Mondeo" werd gekozen omdat de auto bedoeld was als zogenaamde "wereldauto".

Het eerste model in de serie werd in maart 1993 op de markt gebracht, en won onder meer de Auto van het Jaar (1994) en Zakenauto van het Jaar titels. Van de eerste serie Mondeo's zijn er 1,3 miljoen gebouwd. In Nederland was deze auto zeer populair bij zakelijke rijders. Eind 1996 kreeg het model een tamelijk ingrijpende facelift. Van het tweede generatie model zijn 1,2 miljoen stuks gebouwd.


Ford Mondeo

Velgen en banden voor Ford Mondeo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Mondeo, zoals de O.Z 542 ssr goud (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Mondeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Mondeo lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.