Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Mondeo 2007 tot september 2014

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Mondeo 2007 tot september 2014:

Ford Mondeo

De Ford Mondeo is van oorsprong een middenklasse automodel van de Europese tak van de Amerikaanse autofabrikant Ford. De opeenvolgende generaties zijn echter dermate gegroeid dat de auto inmiddels dezelfde afmetingen heeft als destijds de Ford Scorpio, die tot de hogere middenklasse wordt gerekend. De Mondeo werd in maart 1993 op de markt gebracht als opvolger van de Ford Sierra. De naam "Mondeo" werd gekozen omdat de auto bedoeld was als zogenaamde "wereldauto".
In 2000 werd de complete auto herzien. Zowel comfort/wegligging als binnenruimte werden verbeterd. De auto werd groter om naast de eerste generatie Mondeo, ook de Ford Scorpio te kunnen vervangen waarvan de productie was gestaakt. De tweede generatie Mondeo werd in 2005 gefacelift. De Mondeo kreeg een wat modeere uitstraling door onder andere een nieuwe grille, andere mistlampen en andere achterlichten (helderder glas). Om de verkopen te stimuleren werd in afwachting van de derde generatie in 2005 de Platinum uitvoering geïntroduceerd. De Platinum was vanaf 27.000,- euro leverbaar. Van de tweede generatie zijn in totaal 1,4 miljoen exemplaren gebouwd.


Ford Mondeo

Velgen en banden voor Ford Mondeo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Mondeo, zoals de Drag Racing 7426 GM (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Mondeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Mondeo lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.