Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Puma

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Puma:

Ford Puma

De Ford Puma is een kleine sportcoupé van de Amerikaanse Ford Motor Company, die in Keulen voor Ford-Werke GmbH ontwikkeld en gebouwd is. De Puma is gebaseerd op het onderstel van de Ford Fiesta 4 en werd van 1997 tot 2002 geproduceerd. Het merkenrecht van de naam Puma kreeg Ford in 1995 van de Braziliaanse sportwagenbouwer Puma. De Puma heeft van 1998 tot 2000 een 90 pk motor gehad die daaa vervangen werd door een 1,6 l-motor met 103 pk die tot het einde van de productie in 2002 in de Puma zat. Tevens was er een 1,7 l-motor met 125 pk, die van het begin tot einde beschikbaar was. Daaaast werd er een gelimiteerde oplage van 500 stuks van een Ford Racing Puma met 1,7 l-motor en een vermogen van 155 pk gebouwd, die (rechtsgestuurd) alleen in Groot-Brittannië beschikbaar was. Van 1998 tot 2002 werd de Puma Cup, een merkencup, verreden die daarmee een sportief uithangbord van Ford werd.  


Ford Puma

Velgen en banden voor Ford Puma

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Puma, zoals de Pondora (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Puma.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Puma lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.