Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford S-Max

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford S-Max:

Ford S-Max

De Ford S-MAX is een grote MPV die geproduceerd wordt door Ford. De auto werd op het Autosalon van Genève van 2006 gepresenteerd. Hij is bedoeld als sportieve variant van de MPV's en past tussen de grote MPV Galaxy en de kleine MPV (Grand) C-MAX. De Ford S-MAX, die als Concept Car SAV genoemd werd, is één van de veiligste auto's voor inzittenden in zijn klasse volgens de EuroNCAP botsproeven. De auto werd eind 2006 benoemd tot Auto van het jaar 2007. 


Ford S-Max

Velgen en banden voor Ford S-Max

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford S-Max, zoals de X-treme X-Zero (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford S-Max.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford S-Max lichtmetalen velgen online bestellenx-treme x zero

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.