Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Scorpio 4 gaats

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Scorpio 4 gaats:

Ford Scorpio

De Ford Scorpio is een grote auto, bedoeld voor de Europese markt, geproduceerd door de Ford Motor Company tussen 1985 en 1998. De auto was de opvolger van de Ford Granada. De Scorpio is tot 1994 in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verkocht onder de naam Granada. Eind jaren tachtig is de auto als Merkur Scorpio korte tijd leverbaar geweest in de Verenigde Staten. 


Ford Scorpio

Velgen en banden voor Ford Scorpio (4-gaats)

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Scorpio , zoals de Rine 1804 BP (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Scorpio .

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Scorpio lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.