Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Sierra

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Sierra:

Ford Sierra

De Ford Sierra is een middenklasse auto die door Ford in 1982 op de markt werd gebracht. De nieuwe Sierra sloeg gelijk aan bij het grote publiek. Van de Sierra werden ook twee sportieve versies door Ford op de markt gebracht. De eerste was de Sierra XR4i. Het tweede sportieve model was de Cosworth. In 1987 werd de Sierra gefacelift. De auto kreeg hierdoor een nog strakker- en modeer uiterlijk. Ook voegde Ford een nieuwe variant aan het Sierra-gamma toe, namelijk de sedan. In de loop van 1988 kwam er een speciaal model, genaamd Special. Ook kwam er een Cosworth-uitvoering, deze keer in een Sedanuitvoering. Vanaf 1991 kwam er weer een nieuwe uitvoering op de markt, deze heette Solar. Naast de Solar kwam er een sportief ogende variant op de markt, namelijk de GT. In 1993 introduceerde Ford de opvolger van de Sierra: de Ford Mondeo. In totaal zijn er zo'n 2.700.500 Sierra's geproduceerd. Ondanks dat de Mondeo de plaats van de Sierra innam, bleef de Sierra een hele populaire occasion. Vandaag de dag is de Sierra nog in geringe aantallen op de weg te bewonderen. Het zijn vooamelijk de modellen vanaf 1990. De eerste generatie Sierra is inmiddels zeldzaam aan het worden.


Ford Sierra

Velgen en banden voor Ford Sierra

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Sierra, zoals de MIM San Marino (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 14 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Sierra.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Sierra lichtmetalen velgen online bestellenmim san marino

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.