Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Street KA

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Street KA:

Ford StreetKa

In 2003 kwamen er twee speciale edities van de Ford Ka op de markt: de SportKa en de StreetKa. De SportKa is afgeleid van de StreetKa, welke als studiemodel in Turijn werd voorgesteld aan het publiek. Aangezien men het vermogen van de StreetKa graag in een snellere versie van de Ka wilde zien, is de SportKa geïntroduceerd. De StreetKa is een cabrioletuitvoering van de normale Ka, die alweer uit productie is, nadat er 300 van verkocht zijn in Nederland. 


Ford Ka

Velgen en banden voor Ford StreetKa

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford StreetKa, zoals de Borbet LV4 Zwart 100808 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 16 en 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford StreetKa.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford StreetKa lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.