Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford transit connect

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford transit connect:

Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is een compacte bestelwagen gemaakt door Ford en geïntroduceerd in 2002. In haar eerste jaar op de Noord-Amerikaanse markt werd de Transit Connect op de North American Inteational Auto Show (NAIAS) bekroond als "North American Truck of the Year 2010". Sinds medio 2009 wordt de Transit Connect geëxporteerd naar de Verenigde Staten en Canada. Het model werd voor het eerst getoond in de Verenigde Staten op de 2008 Chicago Auto Show en het 2010 productiemodel werd geïntroduceerd in 2009. 


Ford Transit Connect

Velgen en banden voor Ford Transit Connect 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Transit Connect, zoals de Rine 2762 HB (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Transit Connect.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Transit Connect lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.