Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Transit custom 5x160 steek

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Transit custom 5x160 steek:

Ford Transit (5x160 steek)

De Ford Transit is de bestelwagen van de Europese divisie van het Amerikaanse automerk Ford. De bus werd voor het eerst gemaakt in 1953 en 40 jaar later zijn er 5 miljoen exemplaren van gemaakt. Ondertussen zijn er al 5 generaties Transits geproduceerd. In 2001 kreeg het model de prijs van "Van of the year". Twee jaar later, in 2003, zou het deze prijs nogmaals binnenslepen met de nieuwe kleinere versie: de Transit Connect. De auto wordt gebruikt voor allerlei doeleinden: bestelwagen, minibus, ambulance. Ook is het een populair onderstel voor kampeerauto's. In 2013 verscheen de nieuwste versie.


Ford Transit

Velgen en banden voor Ford Transit 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Transit, zoals de MAK HDI2 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 15 en 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Transit.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Transit lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.