Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Accord 90-02

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Accord 90-02:

Honda Accord

De Accord is een model van autofabrikant Honda. Eind 1989 kwam de vierde generatie. Deze auto werd eerst als Sedan en vanaf 1991 ook als Aero Deck (Stationcar) leverbaar. De vijfde generatie kwam in 1993 en de zesde generatie in 1998. Deze auto is misschien ook wel bekend door zijn anonieme uiterlijk. Maar desondanks had deze generatie Accord een goed rijgedrag met 3 prima motoren (1.6, 1.8 en 2.0). Deze generatie was leverbaar als Sedan en als 5-deurs Hatchback. Ook werd de Sedan verkrijgbaar als sportieve Type R-versie. Het is tot op heden de enige generatie Accord waarvan deze versie ook in Europa verscheen. In 2001 volgde de facelift.


Honda Accord

Velgen en banden voor Honda Accord 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Accord, zoals de Rine G-7F HB (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Accord.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Accord lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.