Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic 01-05 (4gaats)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Civic 01-05 (4gaats):

Honda Civic

De Civic is een model van autofabrikant Honda. Vanaf 2000 heeft Honda wederom het uiterlijk van de Honda Civic aangepast. De Civic Sedan is in hybrideversie met de naam IMA op de markt gekomen, maar kreeg niet zoveel aandacht als de Toyota Prius. Ook levert Honda voor het eerst in Nederland een diesel in de Civic: de 1.7 CTDI. Er wordt ook een 2.0 met 200 pk verkrijgbaar in de snelle Type R versie.


Honda Civic

Velgen en banden voor Honda Civic 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic, zoals de Rine V005 MBR (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Civic.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Civic lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.