Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic 06-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Civic 06-nu:

Honda Civic

De Civic is een model van autofabrikant Honda. Vanaf 2006 brengt Honda de nieuwste Honda Civic op de markt. Dit futuristisch aandoende model lijkt niet op de eerdere modellen en het gewaagde ontwerp werd met gemengde reacties ontvangen. De auto is wederom leverbaar met een diesel, dit keer de stille en krachtige 2.2 i-CTDI met 140 pk. Daaaast zijn een 1.4 i-DSI en 1.8 i-VTEC benzine verkrijgbaar, evenals een 2.0 201 pk sterke Type R. Bij de 2009 revisie werd de 1.4 i-DSI motor vervangen door de krachtigere en zuinigere 1.4 i-VTEC. Deze Civic is ook weer als hybride-voertuig (Honda Civic Hybrid) leverbaar. Dit betekent dat in de nieuwe Civic (vierdeurs sedan) de benzinemotor hulp krijgt van een elektromotor. Hij behaalt daarbij, onder ideale omstandigheden, 4,6 liter op de 100 kilometer. 


Honda Civic

Velgen en banden voor Honda Civic

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic, zoals de Fox FX005 Antraciet (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Civic.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Civic lichtmetalen velgen online bestellenfox fx005

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.