Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic 91-01

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Civic 91-01:

Honda Civic

De 5e en 6e generatie Honda Civic is een model van autofabrikant Honda. In 1991 kwam Honda met een ontwerp van de nieuwe Civic, en deze werd al gauw een groot succes. Dankzij de flexibiliteit van de makkelijk te vervangen onderdelen en de vele accessoires die voor deze auto beschikbaar zijn, maakt hem geliefd onder vele mensen. Dit model Civic werd echter niet lang in productie gebracht. De zesde generatie Honda Civic is vanaf 1995 tot en met 2000 verder gestroomlijnd en de auto is voorzien van sterkere motoren, variërend van 1.4 90 pk tot een 169 pk sterke 1.8 VTEC-motor, geleverd in de Aerodeck en vijfdeurs VTI-versie. In 1999 gaf Honda de Civic een 'facelift' die de levenscyclus van de 6de generatie verlengde tot 2000, toen de 7de generatie Civic op de markt kwam.


Honda Civic

Velgen en banden voor Honda Civic

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic, zoals de Drag Racing 3104 MB (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 14 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Civic.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Civic lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.