Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic Type R 2001-2005

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Civic Type R 2001-2005:

Honda Civic Type R

De Honda Civic Type R is de raceversie van het compacte model, geproduceerd door autofabrikant Honda. In de compacte middenklasse van Honda groeide de Honda Civic sinds midden jaren �70 uit tot een klassieker. Hij werd regelmatig in gemodeiseerde versies op de markt gebracht. In 1997 breidde de producent de Civic-familie uit met een sportmodel dat tot 2010 onder de naam Honda Civic Type R in de collectie bleef. Een bijzonderheid van de Honda Civic Type R was dat hij weliswaar een compacte sportauto voor op straat was, maar vanwege zijn bouwwijze en rijprestaties werd hij echter ook op het circuit gebruikt.


Honda Civic Type R

Velgen en banden voor Honda Civic Type R

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic Type R, zoals de Bellini Bella hyper black (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Civic Type R.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Civic Type R lichtmetalen velgen online bestellenbellini bella hyper

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.