Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CRV 2007 tot 2012

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda CRV 2007 tot 2012:

Honda CR-V

Vanaf 1995 bracht autofabrikant Honda de compacte SUV Honda CR-V op de markt. In 2007 werd de derde generatie in productie gebracht. In tegenstelling tot de vorige twee generaties hing het reserve-wiel niet langer aan de kofferdeur. Hij was minder hoog, breder en korter dan de voorgaande generaties. In 2007 was het één van de best verkochte wagens in de Verenigde Staten. Bij een facelift in 2010 werden vooamelijk uiterlijke kenmerken aangepast.


Honda Civic CR-V

Velgen en banden voor Honda CR-V

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CR-V, zoals de Scorpio 543 BP/redlip (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 17 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda CR-V.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda CR-V lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.