Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CRV 97-02

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda CRV 97-02:

Honda CR-V

De CR-V is een Sport Utility Vehicle (SUV) van automerk Honda. De eerste generatie werd al in 1996 gelanceerd. Sinds 1997 is de CR-V beschikbaar op de Nederlandse markt. Vanaf de derde generatie uit 2007 heeft de CR-V minder terrein-uitstraling, mede door het reservewiel niet meer achterop te monteren en dankzij de lagere daklijn. De huidige (4e) generatie is sinds begin 2013 beschikbaar. Er is keuze uit 1 benzineversie en 1 dieselversie. Beiden zijn in tal van uitvoeringen beschikbaar, de benzinevariant eventueel ook met alleen voorwielaandrijving.


Honda CR-V

Velgen en banden voor Honda CR-V

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CR-V, zoals de DOTZ Fast Fifteen green EDT.X (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda CR-V.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda CR-V lichtmetalen velgen online bestellendotz fast fifteen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.