Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CRX 87-96

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda CRX 87-96:

Honda CRX

De CRX is een automodel van het merk Honda. Het is de sportieve afgeleide van de populaire Honda Civic. De wagen wordt nu niet meer geproduceerd, maar was heel populair in de jaren tachtig en negentig. Vooral zijn lage gewicht, goede wegligging en acceleratievermogen spraken kopers aan. Er zijn drie generaties van de CRX geproduceerd:

1. Eerste generatie (1983 t/m 1987), leverbaar met motorvermogen van 100 en 125 pk.
2. Tweede generatie (1987 t/m 1992), leverbaar met motorvermogen van 100, 131 en 150 pk 
3. Derde generatie (1992 t/m 1998)

In het buitenland is de derde generatie CRX ook verkocht onder de naam “Del Sol”, Spaans voor “van de zon”. Deze benaming past zeker bij de auto, aangezien deze een zogenaamd targadak heeft. In het tweede kwartaal van 1998 stopte Honda met de productie van de CRX Del Sol vanwege de tegenvallende resultaten door de hoge aanschafprijs voor die tijd. 


Honda CRX

Velgen en banden voor Honda CRX

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CRX, zoals de MAK Volare Mirror (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda CRX.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda CRX lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.