Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CRZ

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda CRZ:

Honda CRZ

De Honda CR-Z (Compact Renaissance Zero) is een hybride elektrische auto van het Japanse automerk Honda. Met zijn sportieve eigenschappen wordt de wagen beschouwd als de spirituele opvolger van de Honda CRX. Wereldwijd was het de eerste benzine-elektrische hybride wagen met een manuele transmissie. De uiteindelijke verkoop van de wagen startte in Japan in februari 2010. In 2010 werd de Honda CR-Z benoemd tot Japans Auto van het Jaar.


Honda CRZ

Velgen en banden voor Honda CRZ

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda CRZ, zoals de 7900 MS (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda CRZ.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda CRZ lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.