Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Insight

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Insight:

Honda Insight

De Honda Insight is een hybride auto van de Japanse autoproducent Honda. In 1999 kwam het eerste model op de markt. Deze is vooral in Amerika verkocht. In 2009 kwam de tweede generatie, een vijfdeurs hatchback, op de markt en verving uiteindelijk de Civic Hybrid. In tegenstelling tot de Toyota Prius zit bij de Honda Insight de elektromotor vast aan de verbrandingsmotor, hij helpt als het ware. De Insight is uitsluitend met een hybride-aandrijving verkrijgbaar. Het betreft een 1,3-liter benzinemotor met 88 pk gecombineerd met een 10 kW elektromotor. De Insight valt in het 14% bijtelling tarief.


Honda Insight

Velgen en banden voor Honda Insight

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Insight, zoals de MAK Tuono ICE-SD (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in 15 en 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Insight.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Insight lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.