Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Jazz 2002-2008

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Jazz 2002-2008:

Honda Jazz

De Honda Jazz is een vijfdeurs hatchback personenauto geproduceerd door Honda in Japan, China, Braziliƫ, Thailand en Indonesiƫ. De huidige Jazz generatie is sinds 2002 in Nederland verkrijgbaar en sinds 2001 in Japan. In andere werelddelen is dit model bekend als de Honda Fit. In Nederland wordt de Honda Jazz geleverd met een 1.2i-DSI (57/78 pk) of 1.4 liter i-DSI (61/83) benzinemotor. Honda gebruikte de naam Jazz reeds in de jaren 80 voor zijn driedeurs hatchback. Deze hatchback is in Nederland verkocht van 1983 tot 1987. De huidige (1e) generatie Jazz is sinds 2002 in Nederland verkrijgbaar. Op het gebied van (bots)veiligheid scoort de Honda Jazz vier van de maximaal vijf beschikbare sterren bij de EuroNCAP crashtest.

In 2007 maakte Honda bekend dat er wereldwijd al meer dat 2 miljoen stuks Jazz/Fits zijn verkocht, waarvan 417 000 in Europa.


Honda Jazz

Velgen en banden voor Honda Jazz

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Jazz, zoals de MAK Zenith HS (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Jazz.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Jazz lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.