Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Accent 06-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Accent 06-nu:

Hyundai Accent

De Hyundai Accent is een compacte middenklassemodel van het Zuid-Koreaanse merk Hyundai. In 1995 werd het model op de Nederlandse markt geïntroduceerd onder de naam Hyundai Excel, in twee carrosserievarianten: een sedan en een hatchback. De technische benaming van het model dat tussen 1995 en 2000 werd gemaakt is X3, het model tussen 2000 en 2006 is de LC en het model dat sinds 2006 op de markt is wordt aangeduid met MC. Volgens Autoweek geeft de Accent veel waar voor zijn geld. Op sommige markten waaronder de Nederlandse, werd de Accent verkocht onder de naam Excel, niet te verwarren met de originele Hyundai Excel (1989 - 1994). Dit in verband met Peugeot die bepaalde uitvoeringen van hun modellen de naam Accent meegaven. Met dit model heeft Hyundai meegedaan aan het Wereldkampioenschap Rally.


Hyundai Accent

Velgen en banden voor Hyundai Accent

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Accent, zoals de MAK Zenith MB (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Accent.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Accent lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.