Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Atos

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Atos:

Hyundai Atos

De Hyundai Atos is een stadsauto, geproduceerd door de Hyundai. De oorspronkelijke Atos werd ingevoerd in 1997. De auto werd slechts twee keer herontworpen, in 1999 en in 2003. Sinds 2006 is de Atos niet meer op de markt. Hij wordt vervangen door de Hyundai i10 die in 2007 uitkwam.


Hyundai Atos

Velgen en banden voor Hyundai Atos

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Atos, zoals de Drag Racing 3111 MB (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 13 t/m 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Atos.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Atos lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.