Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai E Lantra

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai E Lantra:

Hyundai Elantra

De Hyundai Elantra of zogenaamd de Hyundai Avante in Zuid Korea, is een compacte auto geproduceerd door autofabrikant Hyundai. Vanaf 1990 tot op heden wordt de Elantra geproduceerd. De Elantra werd voorheen op de markt gebracht als de Lantra in Australië en een aantal Europese landen. In 2001 werd het model wereldwijd gestandardiseerd als de Elantra met uitzondering van Korea. 


Hyundai Elantra

Velgen en banden voor Hyundai Elantra

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Elantra, zoals de 876 Poison zwart gepolijst (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Elantra.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Elantra lichtmetalen velgen online bestellen876 poison

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.