Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Genesis

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Genesis:

Hyundai Genesis

De Hyundai Genesis is een full-size luxe wagen geproduceerd door de Zuid Koreaanse autofabrikant Hyundai vanaf 2008. Hyundai heeft het model wereldwijd geïntroduceerd als een "premium sports sedan". De Genesis sedan is een luxe sedan ontwikkeld om te concurreren met de BMW 5 Series, Mercedes E-Class, Infiniti M en Lexus GS


Hyundai Genesis

Velgen en banden voor Hyundai Genesis

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Genesis, zoals de MC Beau Rivage mat zwart (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 19 en 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Genesis.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Genesis lichtmetalen velgen online bestellenmc beau rivage

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.