Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Getz

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Getz:

Hyundai Getz

De Hyundai Getz is een veelzijdige stadsauto van Hyundai. In 2002 is hij in productie genomen en in 2006 werd hij lichtjes opgefrist. In december 2008 werd de Hyundai i20, de opvolger van de Getz in productie genomen. Wel bleef de Getz nog voorlopig leverbaar als prijskraker net zoals Peugeot met de 206-Forever, Fiat met de Punto-classic en Renault met de Clio-Campus. De nieuwe i20 is qua design vrijwel compleet veranderd tegenover de Getz. De Getz is inmiddels niet meer leverbaar, behalve in het Engeland en India. Soortgelijke modellen zijn de Ford Fiesta, Mazda2, Nissan Micra, Opel Corsa, Seat Ibiza, Škoda Fabia, Toyota Yaris en de Volkswagen Polo.


Hyundai Getz

Velgen en banden voor Hyundai Getz

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Getz, zoals de MAK Score Iron Mirror (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 13 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Getz.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Getz lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.