Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai IX 20

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai IX 20:

Hyundai IX20

De ix20 is een is een compacte monovolume van de Zuid-Koreaanse autofabrikant Hyundai. De ix20 werd in 2010 gepresenteerd op het autosalon van Parijs, hij is in de Benelux verkrijgbaar sinds 26 november 2010. De ix20 deelt zijn platform met de Hyundai i20 en de Kia Venga.


Hyundai IX20

Velgen en banden voor Hyundai IX20

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai IX20, zoals de MAK Corsa ICE in 15 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai IX20.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai IX20 lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.