Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai IX 35

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai IX 35:

Hyundai IX35

De ix35 is een automodel van de Zuid-Koreaanse autoconstructeur Hyundai. De ix35 werd geïntroduceerd in 2009 en is de opvolger van de Hyundai Tucson. Buiten Europa draagt de ix35 op veel plaatsen nog steeds de naam Hyundai Tucson. De Hyundai ix35 deelt veel van zijn onderdelen met de Kia Sportage. In april 2013 werd in Nederland het eerste productiemodel gepresenteerd van een Hyundai ix35 als waterstofauto. Deze volledig elektrisch aangedreven auto wordt gevoed door een brandstofcel. In tegenstelling tot een conventionele auto met verbrandingsmotor stoot deze auto geen vervuilende stoffen uit zoals kooldioxide en nitraten. De enige emissie is water, oftewel waterdamp.


Hyundai IX35

Velgen en banden voor Hyundai IX35

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai IX35, zoals de Import CM223 in 19 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai IX35.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai IX35 lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.