Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C4 Picasso 2006 tot 05-2013

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C4 Picasso 2006 tot 05-2013:

Citroën C4 Picasso

De Citroën C4 Picasso is een midi-MPV van de Franse autobouwer Citroën. Bedoeld als opvolger van de Xsara Picasso is de nieuwe C4 Picasso - net als de Renault Scénic - te koop in twee formaten. Het eerste is een vijfzitter van 4,40 meter lang. De lange variant heeft een derde zitrij en is dus een zevenzitter, genaamd Grand C4 Picasso. Hij meet 4,59 meter. De Xsara Picasso zal nog een drietal jaar in de prijslijsten staan, om te concurreren met de goedkope(re) MPV's. De nieuwe Citroën C4 Picasso beleefde zijn showdebuut op de Autosalon van Parijs in september 2006. Recent nog waren er problemen met het mechanisme van de derde zetelrij in de Grand Picasso. In juni 2007 zouden de meeste problemen opgelost zijn. In ieder geval lijkt men de populariteit van het model te hebben onderschat, althans in Nederland en België.


Citroën C4 Picasso

Velgen en banden voor Citroën C4 Picasso

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C4 Picasso met bouwjaar vanaf 2006. Zoals de GMP Buran in 18 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C4 Picasso.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C4 Picasso lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.